BELANGRIJK NIEUWS:

Het is  augustus 2019. En zelfs twee jaar naar Claars overlijden leeft haar blog nog steeds. Elke week meer dan 150 bezoekers. Het is tijd voor nieuwe updates.

25 december

Gisteren teruggekomen van een fantastische wintersport met het gezin en veel lieve vrienden. Een vakantie met veel sneeuw, veel zon en veel positieve energie. Een vakantie om nooit meer te vergeten. De omstandigheden waren prima voor de geoefende (130 km/u) en langzame (1lt/u) groep. Met 17 man aan tafel, na een gezellige aprèsski in de Hofstadl, waren we niet echt de meest populaire gasten van het hotel. Uiteraard was de vakantie nooit zo aangenaam geweest zonder de familie Oberreiter, die alles, voor een zacht prijsje, uitstekend faciliteerden🙂.

De planning was om zaterdag om 8.00 uur terug te rijden, helaas weigerde de auto en drie uur later dan gepland, reden we met een vervangende auto terug naar Nederland. Onze bagage (en de Kerstcadeautjes) moesten we achterlaten. Alle spullen staan nu kou te vatten op een verlaten parkeerterrein in Bischofhoven. Dat heeft wel als voordeel dat we niets hoefden uit te pakken bij thuiskomst. Maar goed, nu hebben nu ook haast niets meer om aan te doen. Dinsdag horen we hoe we de auto met spullen terug krijgen. Tot die tijd gaan we Kerst vieren in Lexmond en Bunnik.

Terugkijkend ben ik dankbaar voor zo’n geweldige week. Ik ben ook blij dat ik er zonder kleerscheuren vanaf gekomen en dat ook de kinderen allemaal nog heel zijn. Voor mezelf was ik in eerste instantie nog bang dat de sportieve en gezellige inspanningen me parten zouden gaan spelen. Ik was met een koffer vol medicijnen afgereisd, maar heb gelukkig niets nodig gehad – op een enkele aspirine na…

Meer lezen over deze vakantie? klik hier.